Euforia - Florăria Ta Online

Buchete, flori și aranjamente. Cum a luat naștere Euforia

De mică am cochetat cu florile, dar niciodată nu m-am gândit că o să am propria afacere care să implice numai și numai flori. Și uite așa se face că de vreo 8 ani si ceva viața mea se învârte în jurul celor mai frumoase și gingașe flori. Nu uit niciodată cum sor’mea și-a pus toată baza în mine pentru nunta ei, primul meu eveniment… o, câte emoții… câte întrebări în sinea mea despre cum să fac, câte flori să comand și multe altele, dar într-un final totul a ieșit nemaipomenit.

Mereu am fost încrezătoare în ceea ce fac și am făcut totul din pasiune. Am început să frecventez cursuri pentru flori, am vizitat și țara florilor, Olanda, tocmai pentru a cunoaște mai bine această lume atât de minunată și pentru a știi mai bine ce să ofer clienților. Și ce mulțumire pe mine când văd miresele fericite și clienții de zi cu zi fericiți că au trecut pragul atelierului nostru.

Astăzi cu atât mai mult sunt mândră de ceea ce fac deoarece încă un vis de-al meu a prins contur… Magazinul Online, unde lumea poate intra sa cumpere sau să urmărească Lumea Euforia. Mai am multe să vă spun, dar promit că o să revin cu întâmplări și povești parfumate din viața Euforiei.

Ce pot să vă spun… îndrăzniți să credeți în visul vostru, merită!

Pe curând,
Designer Florist, Alexandra Gîța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − unu =