I. Identificare comerciantului online

Serviciul www.euforiaonline.ro este oferit de S.C. ALAIUL NUNȚILOR S.R.L.

Date de contact :

comenzi@euforiaonline.ro

0752 195 270

Bistrița, Livezile, Str. Cărămizilor, nr. 569

CUI RO28023128
J06/80/2011

ÎI. Despre www.euforiaonline.ro

www.euforiaonline.ro este un serviciu de comerț electronic / comerț online / prin internet. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor primite pe site sau prin telefon.
Produsele comercializate de SC Alaiul Nuntilor SRL sunt produse noi.

III. Proprietatea Intelectuală
Conținutul și designul www.euforiaonline.ro, precum și orice alt material având legătură cu acesta trimis de dvs. prin e-mail sau furnizat de dvs. prin orice altă modalitate (de exemplu: articole, design, descriere produse și orice alte materiale) aparțîn Societății și/sau colaboratorilor săi – acolo unde acest lucru este specificat în mod expres (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite numanui să utilizeze sau să reproducă materialele www.euforiaonline.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă din partea Societății.
Este permisă crearea limitată, irevocabilă și neexclusiva a hiperlink-urilor către pagină de index a www.euforiaonline.ro, atâta timp cât această acțiune nu prezintă serviciul www.euforiaonline.ro într-o lumina falsă, înșelătoare, derogatorie sau ofensivă.
Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuală va rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail ofcice@euforiaonline.ro.

IV. Înregistrarea că utilizator
Site-ul www.euforiaonline.ro poate fi accesat în mod gratuit, iar simplă navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea că utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de site, precum achiziționarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului www.euforiaonline.ro sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să va înregistrați că utilizator (să va creați cont de utilizator pe site). Înregistrarea că utilizator presupune acceptarea Termenilor și condițiilor de utlizare a www.euforiaonline.ro și a Politicii de confidențialitate a acestuia. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și Societate.
Întrucât prevederile Termenilor și condițiilor de utilizare pot fi modificate, va rugăm să le citiți periodic. În condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugăm să nu mai accesați/folosiți serviciile www.euforiaonline.ro. Dacă folosiți acest site sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dvs. de utilizator, creat pe site și sunteți de acord să va asumăți responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate în contul dvs. de utilizator.
Site-ul www.euforiaonline.ro nu vinde produse minorilor sub 18 (optsprezece) ani.
www.euforiaonline.ro își rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifică sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuză vânzarea de produse la propria să discreție.

V. Datele personale / Politică de confidențialitate
Prin înregistrarea că utilizator al www.euforiaonline.ro va vom solicită o serie de date personale, precum numele și prenumele, adresa de e-mail, dată nașterii, dar și alte informații cu caracter personal, care să permită identificarea dvs. că utilizator al serviciului www.euforiaonline.ro și prelucrarea comenzilor. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.euforiaonline.ro va trebui să ne comunicați o adresa de email valida, precum și alte date legate de dvs. Aceste date personale vor fi folosite exclusiv de societatea care operează www.euforiaonline.ro, în scopurile pentru care au fost colectate și pentru care v-ați exprimat acordul. Ele nu vor fi înstrăinate către terți. SC Alaiul Nuntilor SRL este operator de date cu caracter personal – număr infochiosk 113215080036.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator în scopul livrării produselor şi sunt comunicate numai de către Dumneavoastră. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicităţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail reclamatii@euforiaonline.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

www.euforiaonline.ro. va colecta informaţii sau date care permit identificarea persoanelor fizice (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică). Acestea sunt necesare şi pentru a avea posibilitatea de a vă livra produsele comandate. Dacă doriţi că datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteţi indică oricând acest lucru prin contactarea noastră.

Mai multe informații despre politică de confidențialitate Euforia – aici.

VI. Procedura de cumpărare
Pentru a cumpără și întră în posesia produselor oferite spre vânzare pe www.euforiaonline.ro este necesară parcurgerea următoarelor etape:
– identificarea și alegerea produselor
– înregistrarea dvs. că utilizator al www.euforiaonline.ro
– efectuarea plății produselor
Plata se efectuează online sau prin transfer bancar/ordin de plata, în condițiile reglementate la capitolul VII, iar costul final va conține prețul produsului comandat cu TVA inclus, și, dacă este cazul, prețul livrării.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.euforiaonline.ro sunteți de acord cu formă de comunicare (telefonică sau prin e-mail) prin care site-ul își derulează operațiunile.

Pentru că livrarea să se efectueze în cele mai bune condiții, atunci când completăți datele beneficiarului asigurați-va că acestea sunt complete și corecte. În cazul în care nu ne puteți furniza adresa completa sau numele complet, va rugăm să ne anunțați telefonic sau prin email. Nu ne asumăm răspunderea pentru livrările întârziate cauzate de lipsa datelor complete.

Conform noilor reglementări legal, ORDIN nr. 3769 din 23 decembrie 2015, începând cu 01.10.2016 toate facturile trebuie să conțînă toate datele de identificare, astfel clientul este obligat să completeze toate câmpurile obligatorii din pagină de comandă având opțiunea să bifeze dacă dorește că datele de livrare să fie preluate că date de facturare.

 

VII. Cum cumpăr

VII.1. Prețurile
Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, prețurile produselor afișate pe www.euforiaonline.ro reprezintă prețurile finale de cumpărare și includ TVA (taxa pe valoare adăugată de 19%, valabilă în România). Prețurile finale de cumpărare pot fi prețuri sugerate de către producători sau furnizori sau pot fi estimate în funcție de prețurile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Prețurile finale de cumpărare pot să nu reprezinte cele mai competitive prețuri de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumită perioada.

VII.2. Reduceri aplicate produselor

Reducerile primite prin intermediul voucherelor sunt aplicabile doar produselor florale (buchete de flori și aranjamente florale). Acestea nu se mai pot aplică dulciurilor, sampaniilor, jucăriilor, accesoriilor (vaze, coșuri, ambalaje), donațiilor și taxei de transport. De asemenea, reducerile nu mai sunt aplicabile și produselor care dețîn livrare internațională.

VII.3. Modalități de plata
Pentru efectuarea plății produselor comandate, puteți alege dintre următoarele metode de plata: online cu cardul, transfer bancar/ordin de plata, prin SMS sau numerar. Dacă ați ales că metodă de plata transferul bancar/ ordin de plata, următoarea fereastră va mulțumește pentru comandă plasată și va oferă informațiile relevante pentru comandă și plata. Aceste informații le veți primi și prin e-mail, sub formă unei facturi. Dacă ați ales să plătiți numerar/cash, după plasarea comenzii veți primi prin e-mail informațiile necesare pentru comandă dvs., sub formă unei facturi, urmând să efectuați plata produsului curierului.

VIII. Recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut
Utilizatorii pot poștă recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut; pot trimite sugestii, idei, pot pune întrebări, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atâta timp cât conținutul acestora:
– nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietății intelectuale;
– nu conține viruși informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ura sau intoleranță pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colective sau alte forme de „spam”.
În vederea postării de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut, nu puteți folosi adrese de e-mail sau identități false. www.euforiaonline.ro își rezervă dreptul, dar nu are obligația de a elimina sau edita toate tipurile de conținut postate de către utilizatori și nu are obligația de a revedea periodic acest conținut. Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.euforiaonline.ro, transmiteți (în afară cazurilor în care Societatea indică altfel), drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifică, reproduce, transmite, adapta, publică, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare, din orice țară. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.euforiaonline.ro, cedați dreptul Societății de a folosi numele dvs. în relație cu materialele postate; garantați că dețineți sau controlați într-o altă formă dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postați, că materialele postate nu violează niciuna din condițiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicărilor și alte forme de conținut din partea utilizatorilor, ale www.euforiaonline.ro
www.euforiaonline.ro are dreptul, dar nu obligația de a monitoriza, edita sau șterge orice tip de conținut sau activități ale utilizatorilor pe site. www.euforiaonline.ro nu este responsabil și nu își asumă responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de către alte terțe părți pe site. www.euforiaonline.ro are dreptul de a nu publică toate comentariile și articolele propuse de către utilizatori.

IX. Forță majoră
www.euforiaonline.ro, afiliații sau/și în general furnizorii de produse sau servicii către www.euforiaonline.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nicio întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect în cauze care nu depinde de voință www.euforiaonline.ro. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la www.euforiaonline.ro, lipsa funcționarii conexiunii la internet, lipsa funcționarii conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele www.euforiaonline.ro, erorile de operare, precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislația în vigoare.

X. Publicitatea
www.euforiaonline.ro poate afișa în paginile sale reclame la produsele din ofertă să, precum și la produse ori servicii aparținând terților. Prin utilizarea www.euforiaonline.ro și prin acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare și a Politicii de confidențialitate, va exprimați în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

XI. Reclamații privind încălcarea legii referitoare la protejarea proprietății intelectuale
www.euforiaonline.ro respectă dreptul la propietatea intelectuală a terților. Dacă ați observat că site-ul conține informații care încalcă dreptul acestora la proprietate intelectuală, va rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa de e-mail: comenzi@euforiaonline.ro sau să ne contactați la numerele de telefon afișate la capitolul Contact din prezentul contract.

XII. Legislația aplicabilă
Serviciile oferite de societate prin intermediul www.euforiaonline.ro sunt guvernate de dispozițiile legilor române, cu precădere la Legea 365/2002 privind comerțul electronic, Ordonanță de Urgență 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.
Termenii și condițiile www.euforiaonline.ro se supun legislației române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul SC Alaiul Nuntilor SRL În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre Părți se vor supune rezolvării instanțelor judecătorești competențe de pe rază municipiului București.

XIII. Prezentarea ofertei

SC Alaiul Nuntilor SRL își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și datelor tehnice prezente pe site-ul www.euforiaonline.ro, fără o înștiințare prealabilă. Datele tehnice prezente pe site-ul www.euforiaonline.ro au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Anumite fotografii de pe site-ul www.euforiaonline.ro sunt cu titlu de prezentare și pot există diferențe între acestea și produs.

XIV. Sfaturi pentru îngrijirea plantelor

Pentru a avea grijă în mod corespunzător de florile pe care tocmai le-ai primit trebuie să respecți următoarele instrucțiuni.
Dacă ai primit un buchet de flori:
– pune florile, cât mai curând, într-o vaza suficient de mare;
– schimbă apă zilnic (imediat ce devine tulbure, trebuie împrospătată);
– păstrează florile într-un loc cât mai răcoros și mai puțîn însorit.
Dacă ai primit un aranjament de flori, împreună cu burete (numit oasis):
– ai grijă că buretele să rămână umed tot timpul (florile absorb apă din el);
– evita mutarea aranjamentului;

-păstrează aranjamentul într-un loc cât mai răcoros și mai puțîn însorit.
Alături de buchetul pe care tocmai l-ai primit, ai atașat un pliculeț cu conservant, care te va ajută să prelungești viață florilor și să le menții cât mai frumoase. Înainte de adăugarea conservantului trebuie să respecți următorii pași:
– dizolvă conținutul pliculetului în jumătate de litru de apă curată;
– taie cozile florilor în diagonală, cu aproximativ 2 cm.
ATENȚIE! Conservantul se poate utiliza doar pentru florile tăiate, la o singură schimbare a apei.
Îți recomandăm să păstrezi florile la o temperatura cât mai scăzută, să le ferești de curent și de șocuri fizice (mutat, lovit etc.) sau termice (treceri de la cald la frig).

 

XV. Dreptul de retur

Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expiră rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere.
Jucăriile sau vazele și alte produse neperisabile comercializate de Euforia Network se pot returna după următoarea procedură:

Procedura de denunțare și retur:

  • 1. Puteți returna numai produsele care nu sunt perisabile și/sau alimentare. În consecință, florile și dulciurile nu se pot returna, jucăriile, vazele și coșurile, da.
  • 2. Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa: Bd. Primăverii, nr.12, sector 1, București, prin orice curier doriți.
  • 3. Transportul coletului de retur va fi plătit de către www.euforiaonline.ro.
  • 4. În colet se vor află toate documentele primite inițial, precum și o adresa scrisă, semnată de persoană care a inițiat și plătit comandă, care notifica denunțarea contractului și solicită returnarea sumei plătite, indicând contul și banca unde se vor returna banii.
  • 5. Coletul trebuie trimis la sediul Euforia.ro în maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.
  • 6. Suma plătită va fi rambursată integral în 14 de zile calendaristice de la primirea integrală a coletului de retur și scrisorii de denunțare (dacă cele două vin separat, cele 14 de zile calendaristice trec de la ultima care a fost primită).
  • În urmă întrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la dată întrării în posesia fizică a produsului. În acest sens, am creat un model de formular de retragere, pe care vi-l oferim aici: formular retragere

XVI. Garanția de conformitate

Răspunderea www.euforiaonline.ro pentru lipsa conformității produselor comercializate este angajată dacă lipsa de conformitate apare într-un termen de 2 zile de la livrarea produselor.

Euforia Network SRL are obligația de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de formă în care se încheie, verbal sau scris.

Se consideră că un produs este în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

a) produsul corespunde descrierii făcute de vânzător și are aceleași calități că și produsele pe care vânzătorul le-a prezentat că mostră sau model;

b) produsul corespunde oricărui scop specificat solicitat de către consumator, scop făcut cunoscut vânzătorului și acceptat de acesta la încheierea contractului de vânzare-cumpărare.

Produsele comercializate pe site-ul www.euforiaonline.ro beneficiază de garanție în baza Ordonanței nr. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008, dacă acestea nu constituie produse perisabile: flori, plante, produse alimentare. Euforia oferă însă garanția prospețimii florilor timp de 7 zile, dacă acestea sunt păstrate și îngrijite conform etichetei care însoțește buchetul.

Toate Bunurile comercializate de către Euforia beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale. Bunurile sunt noi și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

Euforia acordă o atenție deosebită produselor și serviciilor oferite și garantează pentru calitatea acestora. Clienții Euforia vor avea tot suportul necesar în cazul dorinței de returnare a unui produs.

 

De asemenea, euforiaonline.ro respectă criteriile de preselecție GPeC și a aderat la standardele Trusted.ro.